25. tammikuuta 2015

Joskus syön, joskus en.

Hei toverit, Rotta ilmoittautuu takaisin palvelukseen. Viikon mittainen poissaolo selittyköön pienellä kipeilyllä ja jonkin asteisella liikuntakyvyttömyydellä.

Alkuviikko käynnistyi hornettien voimin. Tiistain aikana mopo lähti käsistä ja keitin vain rupuiset nuudelit ja hotkaisin pari klementiiniä kyytipojaksi. Keskiviikkona olo alkoi olla hieman heikohko joten päädyin elelemään pääosin leivän ja parin myslinmurusen voimin.


Kourallinen mustikoita voi todistetusti muuttaa pirtsakan smoothien tuomiopäivän maksapirtelöksi.

Perjantaina olo alkoi hieman kohentua, mutta rämpiessäni jääkaapille se loisti valkoisena tyhjyyttään. Päädyin siis paistamaan pakasteessa olleita lankkuperunoita joista söin hyvällä tuurilla ehkä puolet. Voitonriemuissani kaadoin sisuksiini myös löytämäni pienen purkin ananaspaloja.

Lauantaina lähdin eeppiselle metsästysreissulle läheiseen S-marketiin ja tein ehkä elämäni tähän saakka terveellisimmät ostokset, sillä halusin päästä kokeilemaan joululahjaksi saamaani blenderiä. Pakastepizza tuli hotkaistua myös kun energia ei enää riittänyt kanawokin vääntämiseen. Kotimaiset pakastemarjat on sitten ihan helvetin kalliita jos ei omasta pakkasesta löydy...

Tänään otin itseäni kankeasta niskasta kiinni ja kävin tekemään banaani/päärynä smoothieta. Heitin mukaan myös jotain mandariini/appelsiini tuorepuristemehua, ettei mössöä tarvitsisi lusikoida naamariin. Vierastan aina asioiden sekoittelua, mutta tämä sekoitus on kaikessa "erikoisuudessaan" ainakin omaan makuun ihan uudelleen tekemisen arvoinen.


Jos kiinnostaa kokeilla niin tässä kaikki mitä kaadoin omaan blenderiini (parasta toivoen)
  • Banaani
  • Päärynä
  • Nyrkillinen mustikoita
  • Nyrkillinen mansikoita
  • Rainbow mandariini-rypäle-appelsiinimehua (niin että tökötistä tuli juoksevaa)

En ota vastuuta jos muiden makuhermoille tämä on oksennusta rohkaiseva yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti