15. tammikuuta 2015

Home lähtee paistamalla, tulikuumalla kattilalla.

Koitin saada pannun rimmaamaan laulun mukaisesti mutta en onnistunut. Siispä käytän tämän päivän taiteellisen vapauteni siihen että kutsun paistinpannua kattilaksi.

Jos joku ei ole kuullut Apulannan Koneeseen kadonnut -biisiä tai muuten vain ei ymmärtänyt referenssiä, niin voitte etsiä kappaleen vaikka Youtubesta. (Täten vitsini on selittämisen kautta menettänyt viimeisetkin rippeet hauskuudesta. Olkaa hyvä.)


Kyllä pihvi on hyvää. Ruohosipuli-pippuri valmismaustetut possun ulkofileet ovat kova sana tällä hetkellä omassa keittiössä. Paketti harmi vain on niin iso, että syön näitä vähintään kolme päivää putkeen. Salaattina nyrkillinen babyporkkanoita jotka asettavat tuoreiden hammaspaikkojen kestävyyden koetukselle.

Toivon ettei pihvirasiassa ollut valkoinen mäiske ollut oikeasti hometta, sillä jos näin on, voi olla että seuraavien päivien ateriana on vain vettä ja mahdollisesti Jaffaa. Kerran vanhasta lihasta vatsataudin/ruokamyrkytyksen saaneena en tahtoisi kokea samaa uudelleen.

Keskiviikon ruokavalio koostui lähinnä parista leivästä, kahvista, kulhollisesta jäätelöä ja irtokarkeista. Olisin tämänkin päivittänyt valokuvalla, mutta kerkesin tuhota herkut ennen kuin muistin dokumentoida mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti