7. helmikuuta 2015

Kypsää on

En ole kuollut nälkään vaan poissaoloni selittää motivaation puute ja erittäin tylsät, aiemmin blogissa jo mainitut ateriat. Ruokalistalla on ollut lähennä hornetteja, pirtelöitä ja pekonia. Jopa yksi juustoateria tuli nautittua kun kävin hieman ostoksilla lähikaupungissa ja nälkä yllätti kesken tuhlailun. 

Tänään olin kummityttöni syntymäpäivillä ja siellä oli tarjolla jos jonkinmoista leivonnaista, kahvia sekä KAKKUA. Kaikki ilmainen on luonnollisesti aina hyvää. Ja kakku.

Kotona jääkaapissa ammotti lähinnä tyhjyys ja tämän mainittuani äidille, mukaan tyrkättiin pihvi, porkkanaa ja perunaa. Tietysti tämänkin hyvän aterian menin polttamaan pannulla, sillä unohduin selaamaan netistä mitä oli tapahtunut kahdessa päivässä jotka olin pysynyt poissa koneelta. Minusta ei saa loistavaa kotiäitiä edes pakottamalla. Enkä kyllä haluaisikaan kotiäiteillä.
Ulkonäöstä huolimatta ateria oli varsin maistuva eikä kerinnyt kuivahtaa. En itse valmista perunaa enkä yleensä porkkanaakaan tässä muodossa, joten vaihtelu virkistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti